5-sterren camping in Frankrijk met waterpark: Een bezoek aan Esterel Caravaning

Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Frankrijk met alle comfort die je je maar kunt wensen? Zoek dan niet verder, want Esterel Caravaning is de plek waar je moet zijn! Deze 5 sterren camping frankrijk met waterpark zal je verrassen met alle voorzieningen en faciliteiten die je maar kunt bedenken. Niet alleen is er genoeg te doen op het terrein, ook in de omgeving is er genoeg te ontdekken. In deze blogpost nemen we je mee naar Esterel Caravaning en vertellen we je alles wat je moet weten over deze fantastische vakantiebestemming.

Esterel Caravaning: Prachtige camping aan de Côte d'Azur tussen Cannes en Saint-Tropez

Gelegen aan de Franse riviera, tussen Cannes en Saint-Tropez, ligt de prachtige Esterel Caravaning. Als je de camping binnenkomt, word je begroet door het vriendelijke personeel dat je met open armen ontvangt. Het terrein is ruim opgezet en biedt plaats aan 495 emplacements en 10 huurwoningen. De camping heeft al verschillende prijzen gewonnen, onder meer voor de beste camping in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur en voor de beste ecotoeristische camping van Frankrijk.

Waterpret in overvloed: Ontdek het prachtige waterpark van Esterel Caravaning

Een van de hoogtepunten van Esterel Caravaning is het prachtige waterpark op het terrein. Met 8 zwembaden, een lazy river, glijbanen en een waterval, is er genoeg waterpret te beleven. Vooral kinderen zullen hier de tijd van hun leven hebben. Maar ook als je geen fan bent van zwemmen, zijn er genoeg andere activiteiten op de camping. Zo kun je tafeltennissen, boogschieten, paardrijden of tennissen. Er is zelfs een mini-boerderij voor de kinderen.

Toegankelijkheid en kwaliteit: Voorzieningen voor mensen met een beperking op Esterel Caravaning

Esterel Caravaning is een 5 sterren camping frankrijk met waterpark die goed toegankelijk is voor mensen met een beperking. Er zijn aangepaste toiletten en douches, en het zwembad is goed bereikbaar via een speciale lift. Ook zijn er ruime plaatsen gereserveerd voor mensen met een beperking. Een ander groot pluspunt van deze camping is de hoge kwaliteit van de voorzieningen. De toiletten zijn schoon en voorzien van wc-papier, de wastafels hebben warm water en er zijn zelfs afwasbakken met warm water beschikbaar.

Culinaire genoegens: Diverse eetgelegenheden op Esterel Caravaning

En wat zou een vakantie zijn zonder lekker eten? Op Esterel Caravaning kun je terecht bij verschillende restaurants en cafés. Er zijn zowel snacks als uitgebreide maaltijden te krijgen, voor een redelijke prijs. Voor wie een avondje zelf wil koken, zijn er ook diverse supermarkten op korte afstand van de camping.

Ultieme vakantiebestemming: 5-sterren camping met waterpark - Esterel Caravaning

Esterel Caravaning is een fantastische 5 sterren camping frankrijk met waterpark aan de Côte d'Azur in Frankrijk. Het terrein is ruim opgezet en biedt voor ieder wat wils. Vooral het waterpark op de camping is een echte aanrader, maar ook de andere activiteiten maken deze camping de perfecte vakantiebestemming. Voor mensen met een beperking is de camping goed toegankelijk en de hoge kwaliteit van de voorzieningen zorgt voor extra comfort. Wat ons betreft is Esterel Caravaning zeker een bezoekje waard!

Dernières news.