Waarom Argelès kiezen voor kampeervakanties?

Verblijf op een camping in Argelès-sur-Mer tijdens uw vakantie aan de oevers van de Middellandse Zee. Het kampeeraanbod in de Pyrénées-Orientales is onvergelijkbaar, u vindt hier alle soorten etablissementen, en zeker degene die aan uw wensen en eisen voldoet om de beste camping Argeles sur mer.

Voor de kwaliteit van de activiteiten en evenementen die door de stad Argelès worden aangeboden

Argelès, zoals het vaak kortweg wordt genoemd, ligt aan zee maar toch dicht bij de bergen. Hierdoor is het mogelijk om te verblijven op een "eenvoudige" camping midden in de natuur, bedoeld voor wandelliefhebbers met bijvoorbeeld hun hond, of om een ​​knusse, luxe of zelfs stacaravan te huren met directe toegang tot het strand. Je hebt natuurlijk ook minstens één zwempak nodig om ten volle te kunnen genieten van de vele rotsstranden van de kust van Vermeille en de mooie kleine baaien in de buurt van Collioure. Zonder de aquatische ruimtes op de campings van Argelès sur Mer te vergeten met hun overdekte zwembaden, glijbanen, jets, peuterbaden enz. Vind de beste camping in Argelès, ideaal gelegen om bijvoorbeeld Barcelona of het pittoreske dorpje Collioure te bezoeken.

Omdat de campings in Argelès zeer modern zijn en tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Alle diensten en voorzieningen die u maar kunt bedenken zijn beschikbaar: bars, restaurants, winkels, wifi internet, fitnesslessen, SPA, sport, etc. Mindervaliden zijn welkom op de meeste 3-, 4- en 5-sterrencampings in Argelès-sur-Mer. Reist u met het gezin, zoek dan de beste camping in Argelès en boek een camping met zwembad of waterpark met miniclub of kinderclub. Meestal nodigen dit soort campings in het hoogseizoen uit tot leuke activiteiten overdag en 's avonds, voor jong en oud. De 5-sterrencampings van Argelès-sur-Mer bieden u vaak directe toegang tot de zee en hebben iets voor elk lid van uw groep, nooit een saai moment met de zee, speeltuinen en activiteiten die op elk moment beschikbaar zijn.

Omdat de regio rond Argelès een veelheid aan sportieve activiteiten en ontdekkingen biedt

Het charmante stadje Argelès-sur-Mer ligt aan een lang zandstrand, met een mooie boulevard. Je vindt er vele restaurants, leuke winkeltjes en enkele discotheken voor de allerkleinsten. Sommige campings liggen zelfs in het hart van Argelès-sur-Mer, dat ook voor en na het seizoen levendig is. Argelès-sur-Mer is niet alleen luieren op het 7 kilometer lange zandstrand, want het heeft nog een andere grote troef die ook toeristen aantrekt: de Pyreneeën. Inderdaad, de campings van Argelès-sur-Mer organiseren veel natuuractiviteiten, zoals nautische activiteiten.
Er moet ook worden opgemerkt dat honderden wandelpaden door de aangrenzende bergen lopen, meer bepaald het Massif des Albères. De campings van Argelès-sur-Mer kunnen prachtige wandelingen organiseren voor liefhebbers van "groen" toerisme en excursies om de zeebodem van de Middellandse Zee te ontdekken.