Wat zijn de beste 4-sterrencampings in de Auvergne?

Gelegen in het hart van Europa, is de Auvergne een toeristische bestemming bij uitstek. Land van kastelen, land van vulkanen, opmerkelijk vanwege zijn culinair erfgoed, de regio heeft meer dan één truc op zak om u te verleiden. Om een ​​vakantie met alle voorzieningen door te brengen, moet u echter een seizoensverhuur vinden die aan uw verwachtingen voldoet. Deze laatste zal comfortabele accommodatie moeten combineren met state-of-the-art infrastructuur en diensten, ideaal gelegen nabij de mooiste bezienswaardigheden van de regio. Laten we twee van de beste 4-sterren campings in de Auvergne ontdekken.

CAMPING COSYCAMP

Gezellige camping ligt aan de oevers van de wilde Loire en vlakbij de Puy de Dôme, het ideale startpunt voor vulkanische ontsnappingen. U zult ongetwijfeld het ecologische concept van deze 4-sterren camping Auvergne waarderen. Het integreert met alle gebouwen gemaakt van hout en vulkanische steen, evenals met alle details van de plaats. Het restaurant van het centrum biedt u hiervoor biologische en natuurlijke diensten aan.

Heeft glamping je ooit verleid? Dus probeer dit luxe alternatief voor kamperen om te genieten van onverwacht comfort, goedkoop en midden in de natuur. De originele, bijzondere en atypische accommodaties waar u recht op heeft zijn: cottages, hooggelegen hutten, safarilodges, hutten, caravans en vele thematenten. U heeft ook de mogelijkheid om een ​​staanplaats te reserveren om uw tent, caravan of camper op te zetten.

U kunt ook rekenen op de vele state-of-the-art services die voor u beschikbaar zijn. Voor uw rust- en ontspanningsbehoeften biedt het kamp u de mogelijkheid om te genieten van:

  • Het verwarmde buitenzwembad
  • Het binnenzwembad met whirlpools
  • Zwemmen in de Loire
  • De massageservice.

DE PANORAMISCHE CAMPING

Deze 4-sterren camping zal u absoluut verleiden met zijn droomlocatie. Het is gelegen in het hart van het Sancy-massief en het regionale park van de vulkanen van de Auvergne. Gelegen op een hoogte van een kilometer, suggereert het een prachtig uitzicht op het Monts Dore-massief. U kunt kiezen voor de verhuur van luxe chalets. kokossnoepjes en stacaravans.

Als u een meer atypische accommodatie wilt, kunt u ervoor kiezen om op een van de zorgvuldig afgebakende staanplaatsen te verblijven om uw camper, caravan of tent te installeren. Tijdens uw verblijf heeft u recht op diensten zoals:

  • Een verwarmd zwembad
  • internet toegang
  • Sanitaire voorzieningen, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit
  • barbecue
  • Een multisportterrein; enz

Dernières news.